007 Bloodstone

Geplaatst op: 12-06-2013

James bond: Blood Stone speel je de welbekende 007 game. Hij reist de wereld over waar hij in aanmerking komt met criminelen die veel tijd in het vinden van manieren om de wereld te vernietigen. Maar Bond verpest het plezier van deze arme schurken en hij laat altijd wel een spoor van vernieling na. Bond scheurt regelmatig in zijn dure Aston Martin rond om zijn vijanden bij te houden. Blood Stone 007 is een echte James Bond beleving bij gebrek aan film dit jaar. Hoe zou het zijn als je in Bonds schoenen zou staan? In deze game wordt je in voetstappen van de ideale man gezet. Daniel Craig heeft de hoofdrol als 007, Judie Dench als M en Joss Stone als bond girl. Zij zijn allemaal even duidelijk herkenbaar in deze game..

All over the world

Deze actiegame speelt zich af all over the world. Zo maakt de hoofdpersonage een reis naar de Franse kust, Rusland en Bangkok. De game brengt de speler mee naar exotische locaties, zoals Monaco, Athene en Istanbul. Maar ook scheur je over het ijs in Antarctica. Een bloedstollende actie game met veel diversiteit voor de echte actie fanaten onder ons. Razendsnelle achtervolgingen ter land, ter zee en in de lucht. Levensgevaarlijke gevechten en bloedmooie vrouwen. Jij beleeft alle actie vanuit Daniel Craig in James Bond 007: Blood Stone.

De conclusie

Als je zin hebt in avontuurlijke avonden vol game plezier dan zit je met 007 Blood Stone goed. In deze game gaat het uiteindelijk om de fun. Hoewel Blood Stone 007 ook zijn tekortkomingen heeft, is deze game absoluut de moeite waard voor afwisselende actie! De sfeer in deze game is goed gepakt. Mijn eindoordeel is dat deze game een Gold stempel krijgt. Kortom: als je een Bond-fanaat of game-fan bent, speel dan nu het nieuwe Bond avontuur! Schitter jij in deze nieuwe actievolle game-avontuur?

 

Yakuza 4 Xyanide: Resurrection TRON