Dead to Rights: Retribution

Geplaatst op: 12-06-2013

Dead to Rights: Retribution is een virtuele 3d-game en deze speel je net als de vorige versie. De game speelt zich af in metropool Grant City, één van 's werelds grootste culturele en financiële centra. Natuurlijk vind je in Grant City ook misdaad en corruptie op elke hoek van de straat. Jack gaat samen met zijn reusachtige wolfshond Shadow er op uit om de straten van Grant City schoon te houden van al het tuig en van alle criminelen.

Actie!

Behalve dat er in Dead to Rights volop wordt gevochten, wordt er ook geschoten. In de game zijn er verschillende wapens waarmee je lekker tekeer kan gaan. De kogels vliegen je dan letterlijk om de oren. Het spel kan dus af en toe behoorlijk pittig zijn. Op zich is de balans goed geregeld in de game en deze weet je ook goed uit te dagen, maar als het je echt even teveel wordt, kun je er voor kiezen de moeilijkheidsgraad direct lager te zetten. Zo blijft de game leuk en tegelijkertijd uitdagend.

Trouw als een hond

Naast dat je de controle hebt over hoofdrolspeler Jack, heb je soms ook de controle over het trouwe maatje Shadow. Zo kun je onze viervoeter aanbevelen iemand aan te vallen of bij je te blijven waardoor er een ijzersterk team ontstaat. Shadow kan door middel van blaffen de nodige aandacht op zich richten nadat je bijvoorbeeld een tegenstander geïsoleerd hebt, kun je een stille kill-attack van achteren uitvoeren. Vervolgens kun je het lichaam verstoppen voordat dit al snel wordt opgemerkt door patrouillerende 'slechteriken'.

Ons oordeel

Dead to Right: Retribution is een intense game voor het meerderjarig publiek. Er komt veel actie, strijd en criminelen in voor. De graphics, het verhaal en de juiste hoeveelheid drama wordt juist in beeld gebracht. Het spelen van deze game in jouw vrije tijd is echt leuk. Echter zijn er wel een paar kleine minpunten. Maar desondanks deze kleine minpunten is Dead to Right: Retribution is een echte must voor de actieliefhebbers!

 

Xyanide: Resurrection Ace Combat: Joint Assault TRON