Art Acamedy

Geplaatst op: 12-06-2013

Art Academy leert je op een speelse manier tekenen en schilderen. Je wordt stap voor stap in verschillende lessen opgeleid tot het opstellen van een prachtige tekening of schilderij. Het spel bestaat uit een potlodenscherm, penselenvenster en een uitgebreid kleurenpallet. In het potlodenscherm kun je kiezen uit verschillende potloden, een 2H, Hb of 2B-potlood, die je vervolgens kunt gebruiken om dunne lijntjes of dikkere lijnen te schetsen. Natuurlijk ontbreekt een gummetje niet. Naast het potlodenscherm is er een penselenvenster. In dit penselenvenster heb je keuze uit drie ronden of platte penselen te kiezen en uiteraard is er nog een kleurenpallet. Tijdens het spel kom je niet onder de verf te zitten. Dit is helemaal ideaal toch?

Les van een professional

Het spel doorloop je in tien lessen. Al snel zul je merken dat deze tien lessen genoeg is. Je krijgt les van Vince, een schilder met jarenlange ervaring. Vince neemt samen met jou stap voor stap door wat je moet doen en hij legt dit netjes uit. Op het bovenste scherm vind je een afbeelding. Deze afbeelding kun je afwisselen met wat je aan het tekenen/schilderen bent. Dit is dé ideale manier om nie tin verwarring te raken. Vince herhaalt zijn lessen graag voor je en als je vraagt kun je altijd op zijn hulp rekenen. Bij ekle les geeft Vince je achtergrondinformatie, bijvoorbeeld over kleurgebruik, schaduw en het verschil tussen rond een vierkante vormen. Zo leer je spelenderwijs als een echte kunstenaar naar een kunstwerk te kijken.

Uiteindelijk oordeel Art Academy

Voor iedereen die tekenen en schilderen wil leren is Art Academy een echte must! Je hoeft niet te investeren in papier, verf, potloden en penselen waardoor het natuurlijk niet in de buurt komt van het echte werk. Met Art Academy heb je software in huis dat jou stimuleert om artistiek en creatief bezig te zijn. Het lesmateriaal en leraar Vince zijn zeer veelomvattend en je merkt al gauw dat je de opbouw van een tekening of kunstwerk al zelf kunt toepassen. Verwacht niet meteen dat je de nieuwe Rembrandt of Picasso bent, maar je zult wel beter worden in het tekenen en/of schilderen van een echt kunstwerk!

Second Life Majin and the Forsaken Kingdom Dead to Rights: Retribution